Jubileumprijzen Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren Radboud Universiteit


9 Nov 2011

Jubileumprijzen Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren Radboud Universiteit

Het Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren van van de Radboud Universiteit viert dit jaar het 10-jarig bestaan. Ter ere hiervan reikt het drie Jubileumprijzen uit aan excellente vrouwelijke onderzoekers uit verschillende wetenschapsgebieden binnen de Radboud Universiteit en het UMC St Radboud. Als een eerbetoon aan en een stimulans voor jonge vrouwen in de wetenschap. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag van € 1000,-, te besteden aan wetenschappelijke of werkgerelateerde doeleinden. Kanshebbers kunnen voorgedragen worden door collega's, of zichzelf aanmelden.

Wie komen er in aanmerking voor de Jubileumprijs?
Vrouwelijke onderzoekers die maximaal 5 jaar geleden zijn gepromoveerd (uiterlijk op 31-12-2006), met een hoofdaanstelling bij de Radboud Universiteit of het UMC St Radboud.
De termijn van 5 jaar kan worden verlengd als er sprake is van langdurig verlof ivm ziektem ouderschap, zwangerschap of zorg. Onderzoekers die kinderen hebben gekregen, krijgen per kind 18 maanden extensie. Verlenging is ook mogelijk bij een deeltijdaanstelling in combinatie met zorgtaken, of bij een opleiding tot een door de KNMG erkend klinisch specialisme, of bij zorgverlof in combinatie met de opleiding tot klinisch specialist.

De deadline voor aanmelding is 1 januari 2012.
Lees verder: Jubileumprijs Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren RU Nijmegen