Pump your career


26 Jun 2009

Pump your career

PUMP YOUR CAREER

Talentendag voor vrouwelijke wetenschappers


1 oktober 2009 èn 2 oktober 2009  in het Museum voor Communicatie, Den Haag.

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH) willen de doorstroom van vrouwelijke wetenschappers in academia vergroten. Om vrouwelijke wetenschappers te ondersteunen met het verwerven van een hogere positie in de universitaire wereld organiseren NWO en het LNVH een speciale talentendag.

Tijdens 'Pump Your Career' kunnen vrouwelijke wetenschappers bijvoorbeeld kennismaken met rolmodellen en leren van hun ervaringen. Ook kunnen de deelnemers netwerken met mentoren, die ondersteuning kunnen bieden bij hun carrière of met Vernieuwingsimpuls-coördinatoren die tips kunnen geven over de VI, met name Vidi en Vici. Daarnaast zijn er een aantal workshops die handreikingen geven over hoe je als vrouwelijke wetenschapper hogerop kunt komen.

De talentendag is speciaal voor vrouwen werkzaam in de wetenschap: postdocs, universitair docenten en hoogleraren. Ook welkom zijn (universitaire) beleidsmedewerkers en beleidsmakers die zich richten op vrouwenbeleid.

Het evenement vindt plaats op donderdag 1 oktober in het Museum voor Communicatie in Den Haag. Deelname is gratis, inclusief lunch en borrel, voor wie aantoonbaar tot de doelgroep behoort. Reiskosten komen voor rekening van de deelnemers zelf.

Vanwege de overweldigende belangstelling hebben LNVH en NWO een 2e dag georganiseerd op vrijdag 2 oktober 2009.

Het maximale aantal aanmeldingen voor 1 oktober is bereikt! U kunt nog wel voor 2 oktober inschrijven.

Laat u echter wel uw belangstelling aan NWO laten weten, u komt dan op een wachtlijst:

Meer informatie over dag en het inschrijfformulier:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

- afdeling Voorlichting en Communicatie

- t.: +31(0)70 344 0713, e.: voorlichting@nwo.nl  

- NWO en vrouwen in de wetenschap

- Vernieuwingsimpuls