LNVH Landelijke Bijeenkomst 2018


7 Nov 2018

LNVH Landelijke Bijeenkomst 2018

Ook dit jaar organiseert het LNVH een Landelijke Bijeenkomst exclusief voor aangeslotenen. Zet vooral woensdag 7 november in uw agenda! De avond bestaat uit een diner en een tweetal lezingen, met uiteraard alle gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken. Het thema van deze Landelijke Bijeenkomst draait om leiderschap en verandering in organisaties. Met veel plezier kondigen wij de sprekers van deze avond aan:

Meis Thewissen werkt momenteel als trainer/docent, als auteur, als executive coach en als lichaamsgericht psychotherapeut. Ze was in de afgelopen jaren directeur van de Van Ede Academie en Van Ede & Partners Arnhem, bureau voor outplacement en loopbaanbegeleiding en publiceerde een keur aan artikelen over uiteenlopende onderwerpen voor onder meer Tijdschrift voor Coaching en Loopbaanvisie. Thewissen gaat tijdens de Landelijke Bijeenkomst in op het inzetten van verandering binnen organisaties, en ziet daarbij een duidelijke rol voor mid-career en advanced-career wetenschappers. Hoe kan men vanuit deze leidinggevende posities een 'supportive environment' creëren?

Marry de Gaay Fortman studeerde rechten aan de Vrije Universiteit. Bij advocatenkantoor Houthoff klom ze op tot advocaat-partner. Tussen 2001 en 2007 zat ze in het dagelijks bestuur. Als commissaris houdt ze toezicht op KLM en De Nederlandsche Bank. Onlangs verscheen haar boek Verdrink geen dooie eend, over hoe zij zich staande houdt in de top van het bedrijfsleven. Ze is voorzitter van de Stichting Topvrouwen.nl. Topvrouwen.nl maakt aan de hand van een database de groep hooggekwalificeerde board-ready vrouwen in Nederland zichtbaar. Door vrouwen met talent en ambitie op te nemen in deze database krijgt de doorstroom van vrouwen naar topposities een impuls. De database staat open voor vrouwen met relevante werkervaring in het bedrijfsleven of (semi)publieke organisaties in een rol op bestuurs-, directie- of executiveniveau . De Gaay Fortman gaat met LNVH-voorzitter Hanneke Takkenberg in gesprek over het belang van vrouwen in bestuurlijke topposities, de mogelijkheden voor de weg ernaar toe, de meerwaarde van de kruisbestuiving wetenschap-bedrijfsleven en het belang van het inschrijven bij topvrouwen.nl

LNVH Landelijke Bijeenkomst 2018
woensdag 7 november 2018
vanaf 16h30
Grand Hotel Karel V, Utrecht
Geertebolwerk 1, 3511 XA Utrecht
Kosten deelname 30 EUR
Voertaal Nederlands