#metoo op de campus?


20 Mar 2018

#metoo op de campus?

Academic Affairs met Inge Bleijenbergh en Marijke Naezer (Lezing)

 Dinsdag 20 maart 2018 van 12:45 tot 13:30 in de hal van het Erasmusgebouw, Radboud Universiteit.

In hoeverre heeft de #MeToo-beweging geleid tot discussie op de Radboud Universiteit? Is machtsmisbruik en seksuele intimidatie onderdeel van het universitaire systeem? En hoe zou de academische gemeenschap daarmee om dienen te gaan? Kom luisteren naar onderzoeker Inge Bleijenbergh en genderonderzoeker Marijke Naezer en praat meer over seksuele intimidatie en machtsmisbruik in de academische wereld, de aard van het probleem en over maatregelen om het tegen te gaan.

Voor meer informatie zie: http://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/lezingen/vm/metoo-campus-academic-affairs-inge-bleijenbergh/