Live stream F-lab met Angela Saini


9 Mar 2018

Live stream F-lab met Angela Saini

Angela Saini gaat in gesprek met feministische opiniemakers tijdens Atria's F-lab over feminisme en wetenschap. Het F-lab is besloten maar zal live te volgen zijn op Atria's Facebook.

Angela Saini is wetenschapsjournalist en auteur. Ze presenteert wetenschappelijke programma’s voor BBC radio. Haar werk is gepubliceerd in onder andere New ScientistWired en The Economist. Ze won prijzen van de Association of British Science Writers en de American Association for the Advancement of Science. In 2011 debuteerde zij met Geek Nation over de opmars van India als wetenschappelijke supermacht. Haar tweede boek Inferior: How Science Got Women Wrong and the New Research that's Rewriting the Story verscheen in 2017. 

Volg de live stream hier