KIVI Women in Science


13 Feb 2018

KIVI Women in Science

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)
KIVI Students Twente
 / Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs organiseren:

Women in Science: Inspiratie voor je carrière!

Datum: dinsdag 13 februari 2018
Tijd: 16:00 - 20:00 uur
Locatie: The Gallery (UT), Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede


Hoe geven andere vrouwelijke ingenieurs hun carrière vorm en hoe verwezenlijken zij hun plannen? Wil jij inspirerende verhalen horen over hoe het is om straks aan het werk te gaan als je je studie hebt afgerond? Wil jij met andere dames sparren over hoe het is om in de technische wereld te werken? Dan mag je Women in Science niet missen! 

Drie succesvolle dames geven hun visie over het realiseren van successen en carrièreplannen in deze traditionele mannenwereld. Daarnaast wordt er een workshop gegeven door Ruth van Veelen & Randy Möwes “Should I stay or should I go? Loopbaanondersteuning voor aanstormend bèta talent in carrièrekeuzes binnen of buiten de techniek”.

Een baan kiezen na je studie is geen gemakkelijk proces. Hoe weet je wat goed bij je past? Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de hoogopgeleide bèta studenten niet voor een baan in de technische sector kiest. In deze workshop gaan we aan de slag met jouw professionele identiteit: het antwoord op de vraag: “Wie ben ik als professional?”. Inzicht in wie je bent als professional geeft je handvaten om carrièrekeuzes te maken die bij je passen. 

Meer informatie