Vakature beleidsmedewerker LNVH per 1-1-2007


Vakature beleidsmedewerker LNVH per 1-1-2007

Op 1 januari 2007 zal het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren starten met een eigen bureau, gevestigd bij de VSNU te Den Haag.
In verband hiermee zoekt de VSNU, ten behoeve van het LNVH, op korte termijn een BELEIDSMEDEWERKER (V/M), voor 0.8 fte. De aanstelling is in aanvang voor een periode van één jaar, na gebleken geschiktheid is verlenging mogelijk. Op 1 januari 2007 zal het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren starten met een eigen bureau, gevestigd bij de VSNU te Den Haag.

In verband hiermee zoekt de VSNU, ten behoeve van het LNVH, op korte termijn een BELEIDSMEDEWERKER (V/M), voor 0.8 fte. De aanstelling is in aanvang voor een periode van één jaar, na gebleken geschiktheid is verlenging mogelijk. De medewerker zal het LNVH-bestuur inhoudelijk en organisatorisch ondersteunen bij het uitvoeren van diverse projecten en bij het ontwikkelen van nieuw beleid passende binnen de doelstellingen van het lnVH (zie website lnvh.nl).

Tot de verantwoordelijkheid van de medewerker behoort o.a.:
- het inhoudelijk ondersteunen van de bestuursleden bij de beleidsontwikkeling ten behoeve van het LNVH;
- het organiseren van jaarlijkse workshops voor UHD’s, en een tweejaarlijks symposium voor vrouwelijke hoogleraren;
- het voorbereiden van de bestuursvergaderingen, inclusief het opstellen van vergaderstukken, en het vastleggen van de besluiten;
- het inhoudelijk actueel houden van de website en van diverse gegevensbestanden van het LNVH;
- het opstellen van jaarverslagen en van subsidie-aanvragen;
- het bijhouden van projectadministraties, en van de financiele administratie van de diverse projecten.


De beleidsmedewerker zal bij deze taken worden ondersteund door een (0.6) secretaresse. Voor verdere inlichtingen over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met Prof. dr. Tineke Willemsen, bestuurslid LNVH, t.m.willemsen@uvt.nl. Zij kan u desgevraagd het meerjarenplan toesturen, waarin de projecten die de komende 4 jaar uitgevoerd moeten worden gedetailleerd beschreven staan. Zie voor verdere informatie over het LNVH ook www.lnvh.nl .

Functie-eisen: een academisch werk- en denkniveau, en bekendheid met universitaire organisatiestructuren. Ervaring als beleidsmedewerker op het terrein van emancipatie- en/of diversiteitsbeleid strekt tot aanbeveling.

Inschaling in schaal 11 CAO VSNU (salaris € 3024-4140 per maand bij een voltijdse aanstelling), afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Sollicitaties voor 12 januari 2007 te richten aan: drs. H. D. Levie, hoofd Arbeidsvoorwaarden VSNU, Postbus 13739, 2501 ES Den Haag onder vermelding van “vacature LNVH” op brief en enveloppe. U kunt uw sollicitatie ook per e-mail verzenden aan levie@vsnu.nl , cc t.m.willemsen@uvt.nl. met “vacature LNVH” als onderwerp.

Zie ook de advertentie op AcademicTransfer