Conferentie Dynamiek op de academische arbeidsmarkt


24 Nov 2016

Conferentie Dynamiek op de academische arbeidsmarkt

Wat zijn succesvolle manieren om de doorstroom van vrouwen in de topwetenschap een duwtje in de rug te geven? Wat kan strategische personeelsplanning (SPP) voor de universiteit opleveren? Welke taken lenen zich voor participatiebanen? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vraagstukken in de voortdurend veranderende academische arbeidsmarkt. Zoekt u informatie en inspiratie? Samen met de sector biedt SoFoKleS een gevarieerd programma waarin deze actuele vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bekijkenkeken worden. De conferentie ‘Dynamiek op de academische arbeidsmarkt’ beperkt zich uiteraard niet tot de vragen, maar biedt ook inspirerende aanpakken. Deelname aan de conferentie is gratis.

Datum: 24 november 2016
Locatie: Zaalverhuur7, Utrecht

Meer informatie over programma en aanmelden