Symposium SciCom NL: Practice makes perfect


15 Sep 2016

Symposium SciCom NL: Practice makes perfect

De Deense econoom, filosoof, futuroloog , onderzoeker en voormalige komedieschrijver Lene Rachel Andersen is een van de sprekers op het symposium van de Nederlandse Vereniging voor Wetenschapscommunicatoren, Scicom NL op 15 september. ‘Daring to entertain with science’ is haar boodschap. Dagvoorzitter Malou van Hintum leidt het gevarieerde programma met lezingen en workshops over onder meer ‘Analytic Storytelling’, Social Media in Onderzoek, Wetenschap & Politiek in Verkiezingstijd (met onder meer een bijdrage van Tweede Kamerlid Eppo Bruins) en vernieuwing bij wetenschapsmusea. De directeur van Museum Boerhaave, Dirk van Delft, neemt tijdens het symposium een erelidmaatschap in ontvangst van SciCom NL.

Het thema ‘Practice makes perfect’ verwijst niet alleen naar de (wetenschaps)communicatiepraktijk, maar ook naar het praktijkonderzoek van de hogescholen, waar het vakgebied van de onderzoekscommunicatie nog volop in ontwikkeling is. Het symposium is dan ook een samenwerking met De Haagse Hogeschool, De Vereniging van Hogescholen en Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA.

Datum: 15 september 2016, 13.00-18.00u
Locatie: De Haagse Hogeschool

Meer informatie over inschrijven en programma is hier te vinden.