Carrièreboost Symposium ‘Dokter en meer….’


8 Oct 2016

Carrièreboost Symposium ‘Dokter en meer….’

Het thema van het vierde Carrièreboost Symposium van de VNVA is nevenactiviteiten naast je werk als arts. Het symposium zal worden gehouden op 8 oktober 2016. De onderwerpen van deze dag variëren van gezin tot hoogleraarschap en van muziek tot bestuur. We besteden aandacht aan het belang van inspiratie uit, interactie met en interesse voor nevenactiviteiten tijdens je gehele carrière. We staan eveneens stil bij vragen als 'hoe organiseer je dat', 'wat past bij mij' en 'wat is er allemaal mogelijk?’ Dus of je nu co- of arts-assistent, jonge klare tot senior arts of gepensioneerd dokter bent: wees erbij!

Datum: 8 oktober 2016
Locatie: Van der Valk Hotel, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Meer informatie, inschrijven en programma