Opname college prof. dr. Esther-Mirjam Sent


17 Feb 2016

Opname college prof. dr. Esther-Mirjam Sent

Economie & Gedrag

Nu….vier halen, drie betalen! Koopjes: we zijn er stiekem allemaal gevoelig voor. Raar genoeg kun je soms zelfs trots zijn op een koopje, terwijl je het niet eens echt nodig had. Waarom je koopt wat je koopt, waarom je meedoet aan een loterij en waarom de kans groot is dat een financieel expert jou een te dure hypotheek aansmeert, hoor je van econome Esther-Mirjam Sent (Radboud Universiteit Nijmegen). Irrationeel consumentengedrag en het gebrek aan consumentenvertrouwen kunnen de economie bovendien behoorlijk dwarszitten. Hebben we die crisis dus toch gewoon aan onszelf te danken? Vanavond leer je alles over jouw eigen gedrag als consument. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je dit college mist….!

Datum: 17 februari 2016, 19.30u
Locatie: Club AIR, Amsterdam

Meer informatie via Universiteit van Nederland