Women in Science: Hoe doet zij dat nou? - KIVI


9 Feb 2016

Women in Science: Hoe doet zij dat nou? - KIVI

'Hoe geven andere vrouwelijke ingenieurs hun carrière vorm en hoe verwezenlijken zij hun idealen? Wil jij inspirerende verhalen horen over hoe het is om straks aan het werk te gaan als je je studie hebt afgerond? Wil jij met andere dames sparren over hoe het is om in de technische wereld te werken? Dan mag je Women in Science niet missen!

Drie succesvolle dames geven tijdens dit congres hun visie over het realiseren van successen en carrièreplannen in deze traditionele mannenwereld. Prikkelend en eigentijds, precies op jou als technische topvrouw toegespitst.'

Meer informatie over programma en aanmelden via de website

Datum: 9 februari 2016, 16:00 - 19:30 uur

Locatie: The Gallery, Enschede