Opname college prof. dr. Noelle Aarts


6 Jan 2016

Opname college prof. dr. Noelle Aarts

Strategische Communicatie

“Ons-soort-mensen”, daar praten we het liefste mee.  Mensen met een compleet andere achtergrond en mening, dat vinden we maar lastig. Maar hoe doe je dat het beste? Hoe voer je een goed gesprek met boze burgers, moeilijke klanten, vervelende collega’s of lastige patiënten? En moet je eigenlijk ook praten met mensen die – volgens jou – extremistische opvattingen hebben? Voor Noelle Aarts – hoogleraar Strategische Communicatie en Docent van het Jaar 2015 (Wageningen Universiteit) is het duidelijk: “We moeten praten”. En hoewel dat klinkt als het begin van een slechtnieuwsgesprek, is er juist goed nieuws: we kunnen nog heel veel leren over hoe we beter kunnen luisteren, praten en discussiëren. Dus kom naar dit college en verbeter je communicatieskills!

Datum: 6 januari 2016, 19.30u
Locatie: Club AIR, Amsterdam

Meer informatie via Universiteit van Nederland