Talent naar de Top : Jaarcongres


20 Nov 2015

Talent naar de Top : Jaarcongres

De Monitoringrapportage Talent naar de Top 2014 stelt dat de community van Talent naar de Top, de 251 huidige Charterondertekenaars een voorhoede vormen in Nederland ten aanzien van m/v diversiteit aan de (sub)top. Een inclusieve organisatiecultuur is essentieel voor een effectieve diverse organisatie, maar tegelijkertijd is het beïnvloeden van organisatieculturen, bijvoorbeeld richting inclusiviteit, een van de grootste uitdagingen op het pad naar meer m/v diversiteit aan de (sub)top. Het jaarcongres van Talent naar de Top draait om het impactvol aanpakken van die uitdaging, met als hoofdvraag:hoe creëren wij inclusieve organisaties?

Sprekers zijn o.m. Josefine van Zanten en Jeroen Smit. Meer informatie over programma en aanmelden vindt u hier.