Hoger Onderwijs conferentie Gender & STEM


12 Nov 2015

Hoger Onderwijs conferentie Gender & STEM

Op donderdag 12 november 2015 organiseert VHTO de Hoger Onderwijs conferentie Gender & STEM. De dag staat in het teken van gender issues die de instroom en doorstroom in bèta, techniek en ICT beïnvloeden. Met nieuwe inzichten, nieuwe praktijken en sprekers uit binnen- en buitenland. Onder de sprekers David Miller (Northwestern University, VS), expert op het terrein van gender stereotypen in relatie tot de ondervertegenwoordiging van vrouwen in bèta/techniek en Maria Vetleseter Bøe (Centrum voor onderwijs en Wetenschap, Noorwegen) die de motivaties en ambities van jongeren ten aanzien van bèta/techniek in het voortgezet en hoger onderwijs onderzoekt.

Donderdag 12 november 2015
Pakhuis De Zwijger, Amsterdam

Meer informatie en aanmelden via de website van VHTO.