Lof Leadership Journey


1 Oct 2015

Lof Leadership Journey

Lof Leadership Journey: op reis door het Loflabyrint
Ga op zoek naar je authentieke leiderschapsstijl en zet je talent in de spotlight

Data: 5 & 6 oktober en 2 & 3 november
Locatie: Stal aan de Kaag, Kaageiland

Tijdens de Lof Leadership Journey gaan vrouwen op zoek naar een eigen authentieke, leiderschapsstijl. In deze vierdaagse crosscompany training zetten we vrouwen in hun kracht en maken we ze bewust van de weg vol uitdagingen naar de top. Voor vrouwen is een carrière geen rechte lijn, maar eerder een labyrint vol dilemma’s en keuzemomenten. Aan de hand van het Lof Labyrint© doorlopen de deelnemers acht blokken waarin ze zich bewust worden van de uitdagingen die ze onderweg naar de top tegenkomen. Hierdoor wordt het makkelijker het glazen plafond te vermijden en vanuit eigen kracht het verschil te maken binnen de organisatie en de wereld eromheen. Daarnaast leren de deelnemers om te gaan met hun eigen meervoudige ambities en meer voldoening en zingeving in werk en leven te ervaren.

Zie website voor meer informatie.