Jubileumfeest De Jonge Akademie


12 Jun 2015

Jubileumfeest De Jonge Akademie

Jubileumfeest De Jonge Akademie

De Jonge Akademie bestaat in 2015 tien jaar! Graag viert DJA dit op 12 juni met een sprankelend feest voor alle leden, alumni, onderzoekers van alle leeftijden, kunstenaars, beleidsmakers, bestuurders, journalisten en leden van andere Akademies.

Laat je verrassen door muziek, theater, kunst en wetenschap. Dans op funky muziek en kijk uit naar inspirerende ontmoetingen of een hartelijk weerzien. Naast podiumoptredens met een knipoog naar wetenschap, verrassende off stage acts en swingende muziek is er ook volop ruimte voor degenen die rustig willen bijpraten. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur – het programma start om 20.00 uur. Locatie: Pakhuis De Zwijger, Amsterdam. Aanmelden kan via deze link.