Start LOF Leadership Journey


28 May 2015

Start LOF Leadership Journey

De ‘Lof Leadership Jouney’ is een vierdaagse training op identiteitsniveau. Tijdens de training maak je  aan de hand van jouw Lofstory een reis van drijfveren naar bronnen, van ego naar animo, van macht naar kracht. Voor vrouwen is een carrière geen rechte lijn, maar eerder een labyrint.

Aan de hand van het Lof Labyrint© (zie afbeelding hierboven) doorlopen we acht blokken waarin je je bewust wordt van de uitdagingen die je tegenkomt. Je leert om te gaan met je eigen meervoudige ambities en voldoening en zingeving in werk en leven te ervaren. Je ontdekt hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en hoe je een rolmodel en inspiratiebron wordt voor anderen.

Benieuwd hoe die reis naar een eigen leiderschapsstijl eruit ziet? Klik dan hier. Daar vind je ook informatie over de kosten en het aanmelden.