Women Inspiration Network in IT


18 Mar 2015

Women Inspiration Network in IT

Op 18 maart 2015 wordt de eerste bijeenkomst van het Women Inspiration Network in IT (WINIT) georganiseerd. Dit moet een tweejaarlijks event worden voor vrouwen die werkzaam zijn binnen de IT of dat willen worden. De eerste bijeenkomst, waar Sogeti Nederland optreedt als ‘gastvrouw’, bestaat uit: 

-Welkom en visie op vrouwen in IT door Pien Oosterman, Chief Sales Officer Sogeti.

-Topinspiratie ‘Design to Disrupt’ door Menno van Doorn, directeur Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie. Menno onderzocht hoe nieuwe technologie innovaties op een ongekende manier versneld en wat de impact daarvan is op organisaties.

-The Network Accelarator, de manier om effectief contact te leggen.

-Kennismaken en kennisdelen onder het genot van een hapje en drankje.

Wanneer: 18 maart 2015, van 17.30 uur tot 19.30 uur
Waar:
De Landgoederij, Camminghalaan 30,  Bunnik

Meer informatie en aanmelden