Uitreiking VNVA Els Borst Oeuvre Prijs


24 Mar 2015

Uitreiking VNVA Els Borst Oeuvre Prijs

De VNVA Els Borst Oeuvreprijs wordt op dinsdagavond 24 maart 2015 uitgereikt aan Gunilla Kleiverda en Rebecca Gomperts voor hun jarenlange inzet voor Women on Waves en later ook voor Women on Web. Regisseur Diana Whitten maakte de film Vessel  over Women on Waves. Deze film is genomineerd voor een van de prijzen op het Movies that Matter Festival van 19 t/m 25 maart 2015 in Den Haag.
 
De VNVA Els Borst Oeuvreprijs zal worden uitgereikt door de dochter van Els Borst, Andra Neefjes-Borst.
 
Het programma rond de uitreiking van de VNVA Els Borst Oeuvreprijs vindt je op de website van de VNVA. Bovendien zijn daar diverse achtergrond artikelen te vinden over Women on Waves en Women on Web, een trailer van de film The Vessel.
 
Het programma rond de uitreiking van de VNVA Els Borst Oeuvreprijs is, in samenspraak met de Stichting Movies that Matter, opgesteld rond de première van de film The Vessel. Na de uitreiking van de VNVA Els Borst Oeuvreprijs aan Gunilla Kleiverda en Rebecca Gomperts is er gelegenheid tot debat. Aansluitend bent u van harte uitgenodigd om de Talkshow over reproductieve rechten bij te wonen. In deze talkshow o.a. Nawal El Saadawi en Rebecca Gomperts.
 
Er is een beperkt aantal plaatsen voor de VNVA beschikbaar. Deelname is alleen mogelijk door inschrijving via de website van de VNVA.