Bessensap - Bekendmaking Spinozawinnaars 2015


12 Jun 2015

Bessensap - Bekendmaking Spinozawinnaars 2015

Op vrijdag 12 juni 2015 organiseert de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) samen met de Vereniging voor Wetenschapsjournalistiek en -communicatie Nederland (VWN) in het New Babylon Meeting Center te Den Haag het evenement Bessensap. Dit evenement brengt jaarlijks zo’n 400 journalisten, voorlichters en wetenschappers bij elkaar onder het motto ‘wetenschap ontmoet pers’.
 
Bessensap biedt ook dit jaar een vol programma met jonge sprekers en gevestigde onderzoekers. Daarnaast is er volop ruimte voor debat en discussie. Er is een journalistenpanel aanwezig dat een ‘kijkje in de keuken’ geeft en een bekende (internationale) keynotespreker. Nieuw onderdeel dit jaar is de uitreiking van de NWO-KNAW Eurekaprijs voor wetenschapscommunicatie. Aan het einde van de dag is de bekendmaking van de NWO-Spinozapremies 2015.
 
Tijd voor inspiratie, nieuwe inzichten in verschillende vakgebieden en volop de gelegenheid om te netwerken met wetenschappers, journalisten en voorlichters.
 
Aanmelden kan hier