Installatie zeventien nieuwe Rosalind Franklin Fellows


10 Nov 2014

Installatie zeventien nieuwe Rosalind Franklin Fellows

Op maandag 10 november worden zeventien nieuwe Rosalind Franklin Fellows geïnstalleerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dat gebeurt tijdens een feestelijke plechtigheid. Rector magnificus Elmer Sterken: ‘Wij zijn ongelooflijk trots op ons Rosalind Franklin programma, dat is bedoeld om de vertegenwoordiging van vrouwelijk internationaal talent op het hoogste niveau van onze instelling te vergroten ’. Het programma geniet inmiddels mondiale bekendheid en krijgt op verschillende universiteiten navolging.’ Naast de officiële installatie worden tijdens de ceremonie de nieuwe fellows in een videoportret voorgesteld en hun onderzoek gepresenteerd.

Klik hier voor een kijkje op de vernieuwde website van het Rosalind Franklin Fellowship Programma. En hier voor meer informatie over de installatie.