Onthulling standbeeld Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs


1 Nov 2014

Onthulling standbeeld Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs

Uit de uitnodiging van het VWI:

Wat ooit begon met een loopbaanonderzoek is uitgegroeid tot een dynamisch netwerk voor vrouwen. Sindsdien is er veel veranderd, maar vrouwen blijven elkaar opzoeken om te praten over hun carrières, ambitie en kansen. Dat is nu al 25 jaar de kracht van het Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs. De doorstroming van vrouwen naar hogere posities is nog steeds niet vanzelfsprekend. Met de Grab Your Chance cyclus heeft het VWI dit thema ook binnen Wageningen UR geagendeerd. Nu volgen wij nauwgezet de implementatie van het Gender Balance Action plan. Ter gelegenheid van het Vijfde Lustrum schenken de leden van het VWI een beeld van een vrouw aan de Wageningen Universiteit. Een beeld van een krachtige, talentvolle vrouw. Een beeld als voorbeeld voor vrouwelijk talent. Een beeld dat iedere voorbijganger laat zien hoe belangrijk vrouwen zijn voor de Wageningen Universiteit, als student en als hoogleraar. En welk belang het VWI hecht aan doorstroommogelijkheden en carrièrekansen voor vrouwen aan Wageningen UR. Dit beeld van een vrouw wordt gemaakt door de Wageningse beeldend kunstenares Petra de Vree. Op zaterdag 1 november zal Rector Magnificus Prof. Dr. Martin J. Kropff het beeld onthullen. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst in gebouw Impulse, Stippeneng 2, Wageningen

Rector Magnificus Martin Kropff onthult het Beeld van een Vrouw, gemaakt door beeldend
kunstenares Petra de Vree in opdracht van het VWI

Napraten met een drankje en een hapje

16.30 uur Einde programma

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom voor koffie en thee. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw aanwezigheid zou kunnen bevestigen. Dat kan tot en met 27 oktober via voorzitter@vwi-netwerk.nl