Symposium: Geheimen voor verschilmakers


10 Nov 2014

Symposium: Geheimen voor verschilmakers

Coach en verschilmaker, Linda van der Wal, organiseert dit symposium voor 'verschilmakers'. Het LNVH dacht mee.

Werk jij in of rond de wetenschap en wil jij het verschil maken? Dan is dit event er voor jou. Tijdens deze middag leer je de stappen kennen die jou helpen om je impact te vergroten en een verschilmaker te worden. Bovendien word je geïnspireerd door emeritus hoogleraar Iteke Weeda, die als geen ander weet hoe het is om tegen de stroom in je eigen koers te varen. Je leert meer over het triple A leadership dat je helpt om op een andere manier meer invloed te krijgen. En je ontmoet anderen, die net als jij iets in beweging willen zetten.

Wanneer: 10 november 2014
Locatie: Academiegebouw Utrecht
Tijd: 13h tot 17h

Meer over het symposium en inschrijven