WOMEN Inc. bijeenkomst over ongelijke beloning


26 May 2014

WOMEN Inc. bijeenkomst over ongelijke beloning

Op 26 mei organiseert WOMEN Inc. een bijeenkomst over ongelijke beloning bij organisaties. Deze bijeenkomst is onderdeel van de campagne #loonverschil, waarin ze zich richten op de politiek, werkgevers én vrouwen zelf. In april stonden WOMEN Inc. met het geldbad op het Plein in Den Haag om politici op te roepen hun verantwoordelijkheid te nemen. Met de campagne en de weet-wat-je-waard-bent-test zijn al miljoenen vrouwen zich bewust van loonverschillen in Nederland. Op 26 mei gaat WOMEN Inc. met werkgevers in gesprek over hoe zij ongelijke beloning kunnen herkennen en aanpakken.

Weet jij hoeveel jouw mannelijke collega verdient? Ben je geïnteresseerd in ongelijke beloning en hoe organisaties hiermee omgaan? Of heb jij ongelijke beloning zelf ervaren? Dan is deze avond iets voor jou. Je bent van harte welkom om te komen luisteren en je kunt, als je dat wilt, meepraten en je ervaringen delen.

De avond wordt gepresenteerd door Jort Kelder, die in gesprek gaat met:
Siebrand Bisschop (Senior Adviseur College voor de Rechten van de Mens), Keklik Yücel (Tweede Kamerlid en initiatiefnemer wetsvoorstel gelijke beloning) en Paulien Osse (Directeur Loonwijzer). De toegang is gratis. Kom je ook?

Datum: maandag 26 mei 2014
Tijden: 19.00 – 20.00 uur: netwerkborrel, 20.00 - 22.00 uur: programma
Locatie: De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2-8 in Amsterdam
Toegang: gratis, aanmelden verplicht.