Werken aan Zichtbaarheid & Profilering - Vrouwennetwerken


16 Apr 2014

Werken aan Zichtbaarheid & Profilering - Vrouwennetwerken

Wat: Bijeenkomst voor besturen van vrouwennetwerken
Waar: Utrecht. Winkel van Sinkel, Oudegracht 158.
Wanneer: 16 april 2014 - 14h30 tot 20h30

Het LNVH organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met het Vrouwennetwerk van de Universiteit Utrecht en coach Linda van der Wal. Op het programma een middag en een avond waar gewerkt wordt aan het vergroten van zichtbaarheid en invloed van vrouwennetwerken en een versteviging van hun positie binnen de universiteiten. Vanuit een positieve, inspirerende benadering, door te leren van elkaars ervaringen, succesmomenten en –verhalen, gaan we op zoek naar antwoorden op prangende vragen in de hoop dat iedereen gesterkt, met een positief gevoel en (nieuwe) inzichten naar huis zal gaan.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus zo spoedig mogelijk - doch uiterlijk 7 april - aan via info@lnvh.nl. Gelieve in uw mail te vermelden welk netwerk u vertegenwoordigt en welke rol u daarin vervult.

Heeft u vragen, aarzelt u dan niet contact op te nemen via 030 – 300 1361 of het eerder genoemde e-mailadres. Het programma krijgt u na aanmelding toegestuurd. Deelname aan dit programma - met diner - is gratis.