Raise your profile with an optimal CV


15 Mar 2013

Raise your profile with an optimal CV

Delft Women in Science (DEWIS), organiseert i.s.m. het LNVH op 15 maart 2013 van 14-17 uur de workshop Raise your profile with an optimal CV. Bij deze workshop is 25% vrouwen van andere universiteiten dan TU Delft welkom.
Meer informatie en inschrijven

Het bestuur van het LNVH richt zijn programmering mede op UD’s en UHD’s, een groep waarin zich de hoogleraren van de toekomst bevinden. In dit kader werkt het LNVH nauw samen met vrouwennetwerken binnen de universiteiten door (thema) bijeenkomsten op locatie financieel te faciliteren. Deze workshop is een van de samenwerkingsverbanden. 

Het lokale netwerk kan de programmering naar eigen inzicht invullen, wel in nauw overleg met het bureau van het LNVH dat ook eventueel ondersteuning kan bieden bij de organisatie.
Heeft u belangstelling voor het organiseren van een themamiddag, een workshop, of heeft u ideeën? Neem dan contact op met het bureau van het LNVH via: info@lnvh.nl, of via: 030 – 600 13 60.