'Crossing boundaries to open new doors' 24-26 juni 2009


24 Jun 2009

'Crossing boundaries to open new doors' 24-26 juni 2009

Van 24-26 juni 2009 vindt een driedaags Postdoc Retreat plaats in hotel Kapellerpunt in Heeze. Dit retreat wordt georganiseerd door Postdoc Career Development Initiative (PCDI) en is bestemd voor postdocs en laatste jaars promovendi in Life Sciences, gezondheid en technologie van alle onderzoeksinstituten uit Nederland. Het doel van deze conferentie is jonge wetenschappers te ondersteunen bij het vormgeven van hun carrière. 

Het nationale postdoc retreat wordt voor de derde keer gehouden en staat open voor 100 jonge wetenschappers. 

De totale kosten bedragen 1250,-- euro per persoon. Dit is voor deelname aan de driedaagse conferentie inclusief hotel- en verblijfkosten.

Meer informatie kunt u vinden op www.PCDI.nl