SoFoKleS-Talk: presentatie Evaluatie Universitaire Ombudsfunctie


16 Sep 2020  - 16 Sep 2020

SoFoKleS-Talk: presentatie Evaluatie Universitaire Ombudsfunctie

SoFoKleS-Talk: presentatie Evaluatie Universitaire Ombudsfunctie

16 september 2020

14:00-16:00

Online

 

Inhoud bijeenkomst

Tijdens de SoFoKleS-Talk presenteren we de Evaluatie Universitaire Ombudsfunctie. Elke universiteit is uniek en er zijn verschillende manieren om een ombudsfunctie in te richten. Om die reden delen we de aanbevelingen uit het onderzoek en vragen alle deelnemers van de Talk om eventuele aanbevelingen met ons uit te wisselen. Daarnaast vertelt de ombudsfunctionaris van de TU Delft over zijn ervaring in de praktijk. Ook komt een expert Integriteit en Sociale veiligheid tijdens de Talk aan het woord die andere publieke sectoren adviseert over het inrichten van een ombudsfunctie. Deze expert deelt succesfactoren voor de inrichting en implementatie. Met die praktische handvatten kunt u ook op uw eigen universiteit aan de slag om de ombudsfunctie in te richten.

 

Programma:

  • Welkom door SoFoKleS
  • Presentatie van het onderzoek Evaluatie Universitaire Ombudsfunctie door SoFoKleS
  • Ombudsfunctionaris van de TU Delft aan het woord over zijn ervaring in de praktijk
  • Expert Integriteit en Sociale veiligheid deelt succesfactoren en tips voor de inrichting en implementatie van de ombudsfunctie
  • Afsluiting door SoFoKleS

Aanmelden:


De SoFoKleS-Talk vindt plaats op woensdag 16 september van 14.00-16.00 uur via MS Teams. Na aanmelding krijgt u kort voor de bijeenkomst een link waarmee u aan de Talk kunt deelnemen. 
Meld je hier aan

 

Meer informatie