Webinar rond het Diversiteit & Inclusie Actiemodel voor organisaties


10 Sep 2020  - 10 Sep 2020

Webinar rond het Diversiteit & Inclusie Actiemodel voor organisaties

Webinar Diversiteit&Inclusie door Esther Mollema

10 September 2020

15.00-16.00u

Online

 

"Hopelijk maakt ook jouw organisaties zich op om na de zomer de dialoog over #BLM verder te voeren, erkenning aan de beweging te geven én maatregelen door te voeren die onbewuste vooroordelen en discriminatie daadkrachtig verminderen. Ik help organisaties te leiden, weg van schuld en debat,  naar dialoog  waarin mensen in organisaties samen bepalen wat er eerlijker en beter kan en hoe dat samen realiseren is.

Om mijn intentie kracht bij te zetten wil ik jullie een gratis webinar aanbieden. Ik zal in dit webinar de #BLM Challenge uitslagen in meer detail duiden en ik laat je de contouren zien van het 4- stappen model voor meer inclusie & diversiteit in organisaties waar ik nu aan werk. Met het model wil ik organisaties helpen te (h)erkennen waar de organisatie nu staat rond diversiteit en inclusie en wat er gedaan kan worden om op te schuiven naar een actiegerichte organisatie die ongelijkheid in processen, systemen en mensen voorkomt en inclusie waarmaakt.

Tijdens het webinar zal ik je vragen mee te denken hoe we het 4-stappen model nog praktischer en resultaatgerichter maken voor Nederlandse organisaties."

Klik hier om je aan te melden voor de webinar van donderdag 10 september 15.00-16.00 uur.

 

Meer informatie