Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg 2020


3 Nov 2020  -  5 Nov 2020

Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg 2020

Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg 2020

3 t/m 5 November 2020

Online

 

Met behoud van interactie is het dit jaar een online congres wat van 3 t/m 5 november wordt gehouden, met inspirerende en interessante kopstukken uit het zorgdomein speciaal voor Vrouwelijke Leiders in de Zorg. Gedurende deze dagen kun je zelf kiezen aan welke onderdelen je live wilt meedoen en welke je achteraf wilt kijken. Ook kun je kijken naar een live talkshow op donderdagavond 5 november. 

"Het thema dit jaar is "Zorgen zonder Zorgen". Werken in de zorg staat vol in de aandacht maar ook onder druk. Medewerkers willen dat er beter voor ze gezorgd wordt, maar hoe doe je dat op een slimme manier? Vanuit dit thema bieden we je digitale dialogen, interviews en een live-talkshow met professionals, bestuurders, ondernemers, onderzoekers en hoogleraren uit de zorg. Over waarderend leidinggeven, slim organiseren en inzet van technologie, maar ook over vitaliteit en omgaan met werkdruk.

Die ene congresdag per jaar moet maar net passen in je schema en gezien de Covid-19 situatie gaan we dit jaar voor ‘verbinding op afstand’. Daarom bieden wij je van 3 tot en met 5 november uitgebreid de mogelijkheid om je keus te maken uit leerzame en inspirerende online ontmoetingen. Als afsluiting zenden we op donderdagavond 5 november om 20.00 uur een live talkshow uit met nog eens 8 topvrouwen uit de zorg."

 

Meer informatie